policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

(Vesna Bilić)

Dolores objašnjava kako je grupa od 15-20 muškaraca napala njenog mlađeg brata dok je razgovarao na telefonu u Gagarinovoj ulici u Novom Sadu.

Apeluje na ljude iz Novog Sada da podele video, naglašavajući da je njen brat trenutno hospitalizovan zbog ozbiljnih telesnih povreda.

-Trenutno je u bolnici i ima ozbiljne povrede. Dobio je šavove jer su mu rasekli obraz, a trenutno ne vidi na jedno oko zbog krvi koja mu je krenula na oko - kaže Dolores.

Devojka navodi da se brutalno prebijanje dogodilo sinoć oko 20-20:30 bez ikakvog razloga, ističući da je napadača bilo između 15 i 20. Početak napada se dogodio ispred veterinarske ordinacije, gde su ga počeli šutirati i udarati šakama.

Nakon što je uspeo da pobegne do poznate novosadske kuglane, grupa od petorice napadača ponovo je nasrnula na mladića i nastavila da ga udara šakama po glavi.

Slučajni prolaznik koji je video napad intervenisao je i sprečio dalje nasilje, nakon čega su napadači pobegli ka Gagarinovoj ulici

Dolores apeluje na ljude da snime video kako bi došla do informacija o napadačima koji su pretukli njenog brata i poziva svakoga ko ima informacije da se obrati policiji ili njoj lično.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading