potraga
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Prava drama odvila se danas u selu Mramor kod Niša kada je muškarac (45) skočio u Južnu Moravu sa Mramorskog mosta. On je pao u reku sa 12 metara visine, ali je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Na licu mesta brzo su se pojavili vatrogasci i Hitna pomoć koji su prihvatili muškarca i odvezli ga u Urgentni centar. On će tamo biti podvrgnut dijagnostici radi utvrđivanja stepena povreda.

"Jedan prolaznik je video čoveka kako je skočio sa mosta pa je odmah pozvao policiju. Čovek koji je skočio je bio u plavim radnim pantalonama na tregere i radnoj bluzi. Srećom je reka nadošla pa se nije povredio jer je skočio sigurno sa više od 12 metara visine. Da je skočio kada je nizak vodostaj, teško da bi preživeo", rekao je jedan meštanin Mramora.

Meštanin je ispričao da je muškarac sam isplivao iz reke. Ljudi su krenuli da ga traže, a on se pojavio sa druge strane, nizvodno, sav mokar i rekao "Vi li mene tražite?" On je isplivao iz reke 200 metara niže i sam izašao na obalu.

Navodno je muškarac zadobio samo lakše povrede, reč je o dve ogrebotine.

Prema nezvaničnim informacijama, on se vraćao iz Merošine kada je na mostu odlučio da skoči u reku zbog, navodno, ličnih problema.

(Mondo)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading