NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE ''Porše'' koji se zakucao u kapiju Vojske Srbije bio na lizingu - evo kolika je šteta na slupanom vozilu!
Printscreen/ Instagram/ 192.rs

Kako saznaje beogradski medij, vozač poršea ima probnu dozvolu i rođen je u Moskvi, a do nesreće je došlo nedaleko od zgrade u kojoj živi.

''ČULI SMO ŠKRIPU KOČNICA, A ZATIM I JAK UDARAC'' Vozač Audija pokosio stariju ženu na ulici u Čačku (FOTO)    

Luka M. (19) i njegov vršnjak koji je bio na mestu suvozača zadobili su lake telesne povrede, a materijalna šteta na vozilu je oko 500.000 dinara.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je Luka izleteo van kolovoza u levu stranu, usled čega je prednjim delom vozila udario u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Test na alkohol

Luki M. zbog stepena povreda nije urađen alkotest na licu mesta, već mu je u Urgentnom centru uzeta krv za analizu na alkohol.

Povodom ove nesreće, obavešten je i dežurni zamenik javnog tužioca Prvog OJT u Beogradu koja je naložila da se izvrši tehnički pregled vozila i da se protiv vozača poršea podnese krivična prijava nadležnom Tužilaštvu.

Kako je beogrdaski portal već pisao, kada su se momci zakucali "poršeom" u zid, od siline udarca iz automobila je ispao motor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading