Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, mogu se videti dva vatrogasna vozila koja su pristigla na lice mesta. Vatra je buknula sa velikom žestinom, praćena gustim dimom koji se nadvio nad okolinom. Prema informacijama sa instagram profila "moj_beo_grad", objekat koji gori je šupa.

Za sada, uzrok požara nije poznat, a takođe nije ni potvrđeno da li ima povređenih osoba. Vatrogasne jedinice su brzo reagovale i pristupile gašenju vatre, a situacija na terenu je i dalje u razvoju.

 

Brza reakcija vatrogasaca

Jednostavna šupa, koja je poslužila kao skladište ili radionica, sada je poprište žestoke vatre. Vatrogasne ekipe su brzo intervenisale, uprkos izazovnim uslovima, kako bi sprečile širenje požara na okolne objekte. Njihova hrabrost i spremnost da se suoče sa opasnošću zaslužuju posebno priznanje.

Reakcija lokalnog stanovništva

Stanovnici Karaburme su uznemireni zbog požara koji je izbio u njihovom komšiluku. Mnogi su se okupili oko mesta događaja, pružajući podršku vatrogascima i nadajući se da će situacija biti brzo stavljena pod kontrolu. Neki od njih su izrazili zabrinutost za moguće povređene i materijalnu štetu koja može nastati usled požara.

Poziv na oprez

Ovaj incident nas podseća na važnost preventivnih mera protiv požara. Bezbednost objekata i redovno održavanje električnih instalacija mogu značajno smanjiti rizik od požara. Takođe, brza reakcija i koordinacija nadležnih službi su od suštinskog značaja u ovakvim situacijama.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading