TUKAO SE ISPRED RESTORANA, A POSLE RANIO MLADIĆA Podignuta optužnica protiv Šljukinog telohranitelja!
Foto: Youtube/Printscreen

Veliboru Ćiroviću se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Vukašin Šijan osuđen na godinu i po dana zatvora! - Alo.rs

- Do ovog sukoba, kako se sumnja, došlo je dva sata posle ponoći 3. jula, kada su Velibor Ć. i Z.P. koji je sa njim bio u društvu najpre došli u verbalni, a potom i fizički sukob sa četvoricom drugih gostiju na splavu - stoji u saopštenju tužilaštva i dodaju:

- U jednom trenutku je Velibor Ć. izvadio pištolj i ispalio projektil u pravcu Vladimira S. i naneo mu tešku telesnu povredu. Potom je Vladimir S. oborio okrivljenog na pod i počeo da ga udara u nameri da mu oduzme vatreno oružje.

Srpski fudbaler uhapšen u vezi sa švercom 115 kilograma kokaina! - Alo.rs

Velibor Ć. je takođe zadobio teške povrede u ovom sukobu.

Podsećamo, da su ostali okrivljeni iz ovog postupka zaključili sporazume o priznaju krivičnog dela sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, koje je presudom od 15. septembra potvrdio sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Vladimir Lj, Nebojša Z, Vladimir S. i Borislav S. su 12. septembra zaključili sporazume o priznanju krivičnog dela Nasilničko ponašanje na osnovu kojih su osudjeni na po godinu dana kućnog zatvora.

Podsetimo, kako je Kurir ranije pisao, Velibor Ćirović je pokušao da ubije gosta ispred jednog restorana na Novom Beogradu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading