MILJAIM ZEKA: Da nema Kfora i američke baze u Bondstilu, Vučićevi vojnici bi za četiri sata bili u Prištini!

Novinar Miljaim Zeka izjavio je da će Kosovo, ako ne bude u koordinaciji sa međunarodnim partnerima, biti suočeno sa gubitkom 17 odsto teritorije, prenosi Reporteri.

Bondstil
Bondstil, Foto: Photomaster

“Aljbin Kurti ili bilo koji albanski političar u Prištini i Tirani trebalo bi da shvati da je supersila uspela da podeli Berlin na pola, glavni grad najmoćnije evropske države. Ako se ne koordiniramo sa našim međunarodnim partnerima, posebno sa Nemačkom i Sjedinjenim Američkim Državama, uveren sam i veoma zabrinut da će budućnost Kosova biti podela 17 odsto teritorije”, rekao je Zeka.

Zeka je dalje rekao da bi Kosovo trebalo da se vrati Tačijevoj ideji za mir.

"Ovu ideju podržavaju mnogi ljudi OVK. Da se ​​okonča kosovsko-srpski sukob. Deca ne bi trebalo da odrastaju sa idejom sukoba. Ne zaboravimo da je tokom godina rata albanski narod samo jednom imao podršku NATO. Kosovo ne bi bilo oslobođeno od Srbije da nije bilo NATO aviona. Znamo svoju moć u odnosu na Srbiju. Znamo da bi, da nema Kfora na Kosovu i američke baze u Bondstilu, Vučićevi vojnici, za četiri sata sleteti ne samo u Prištinu, već i u Prizren i Kukeš“, rekao je Zeka.

Povezane vesti

 • Korisnik: djole
  07/05/2021 - 15:15
  Tako je Miljaim ,tvoje su reci prorocke , tako ce i biti .Vidimo se u Prizrenu i Skadru .
  • jeki @djole
   07/05/2021 - 17:13
   Prorok si i vidovit nadasve.Dogodine u Prizrenu!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA