STANARI PRIMETILI ČUDNU POJAVU NA VRATIMA Angažovali su i vračaru, a onda je cela priča doživela neverovatan preokret...

Na ruskim društvenim mrežama proširila se priča iz jedne stambene zgrade centralnom delu zemlje u kojoj su stranari nedavno primetili neobičnu pojavu

Dorćol, vrata
Foto: Alo.rs/V.Đ.

Naime, komšije su počele da nalaze čiode zabodene u štokove na vratima svojih stanova.

Sve se dešavalo u periodu od nedelju dana. Stanari ujutru zaticali čiode, sklanjali ih, ali one su ponovo bile tu kada su se popodne vraćali s posla.

Sazvali su sastanak na kojem su dogovorili da sakupe novaz za video nadzor, a jedna komšinica je u međuvremenu odnela nekoliko čioda kod vračare, koja im je rekla da imaju zlonamernika koji želi da ih onespokoji i učini im zlo. Trebalo je da sakupe novac da skinu magiju.

Priča o čiodama stigla je i do starije gospođe sa poslednjeg sprata koja ima dvojicu unuka od 6 i 9 godina. Kada su joj stanari rekli šta se dešava u zgradi baka je to ispričala kod kuće, a kada je rekla i da će stanari zvati policju, stariji unuk je priznao da on i brat zabadaju čiode u štokove.

Objasnio je da se tako igraju, a čiode im predstavljaju bezbednosne kamere koje snimaju zgradu i stanare. Mali špijuni su tako razrešili misteriju. Stanari su u međuvremenu izgubili 5.000 rubalja, što je oko 54 evra, za "pomoć" vračare.