Dečko je poklonio komplet za DNK testiranje svojoj devojci za rođendan i uskoro je pretvorio u bivšu!
alo.rs
dnk
dnk, Foto: printscreen/mirror

Kad vam nedostaju ideje za nečiji rođendan, ova priča o pogrešnom poklonu DNK testu može vas samo ubediti da se držite čokolade i cveća sa pijace - jer iskreno, sve je bolje od ovoga.

Dvadesetdvogodišnja Kanađanka Matilda objasnila je priču o tome kada joj je tadašnji dečko kupio DNK test kako bi joj pomogao da shvati neku porodičnu istoriju.

"Za moj rođendan prošle godine, moj bivši mi je nabavio jedan od onih kompleta za DNK test", rekla je u video snimku koji je dobio preko 100.000 sviđanja. "Moja mama me je odgajala sama i nikad zapravo nisam upoznala svog biološkog oca. Tako da su me uglavnom zanimale zdravstvene informacije, znate, da vidite da li postoji nešto na šta moram da pripazim."

Jednu je nabavio za sebe jer su bili na rasprodaji i poslali su ih na analizu.

"Tako smo dobili rezultate otprilike mesec dana kasnije i gledala sam u onaj test, jer jedina osoba sa kojom znam da sam tehnički povezana je moja mama", nastavila je Matilda u svom videu. "I okrenula sam se mom dečku u to vreme i rekla mu : "Hej, ovo je prilično fino, ova osoba ima isto ime kao i ti"."

"I tako sam saznala da izlazim sa rođakom." Odeljak za komentare TikTok-a pretvorio se u krug "Svi mi govore o incestu".

"Ja sam iz NL i ja i moj suprug, venčali smo se kada smo imali 23 godine", napisao je jedan korisnik. "Mi smo u daljem srodstvu."

"Moji roditelji su takođe dobro saznali da su rođaci", napisala je jedna osoba. "Nisu prestali da se zabavljaju jer sam ja očigledno ovde. Uhhh."

Drugi su otkrili čudna otkrića da su sami sebi šesti rođak. Koliko god ovo zvučalo čudno, moguće je, s obzirom na to da različite faze rođaka znače da delite pretka. Na primer, gornja osoba bi bila njihov drugi rođak, jer je drugi rođak dete rođaka vašeg roditelja, a roditelji su bili prvi rođaci. A sta kažete?

Evo rođačkog kalkulatora ako ste zainteresovani ili ste upravo uradili DNK test sa rezultatima koji ne izazivaju radost. Ili ako želite opšte objašnjenje koliko komplikovana porodična stabla mogu da budu, čak i ako ne budete incestirani, pogledajte ovaj video u kojem je napravljena pesma i dijagram o čoveku koji postaje sebi svoj deda.

Povratak Matildi. Prekinuli su, delom zbog drugih problema, a delom zbog toga što su otkrili da su u rodu.

Kasnije je otkrila da je veb lokacija mislila da su verovatno treći rođaci, jer su delili pradede i prabake.

"Uspela sam da istražim malo porodice mog biološkog oca i zapravo sam pronašla nekoga ko je uradio genealoški izveštaj iz 1500-ih", dodala je ona.

"Na osnovu stvari iz istraživanja te osobe, kao i procenta DNK koji smo delili moj bivši i ja - što je bilo malo previsoko da bismo bili treći rođaci - prilično sam siguran da smo mi zapravo drugi rođaci, povezani s mojom prabakom Katerinom."

"Moj bivši je sjajan momak i još uvek mi je stalo do njega", dodala je u svom završnom videu na tu temu . "Ali da ..."