Dobila otkaz na poslu jer je imala dosije zbog pronevere! A bizaran razlog za hapšenje je zbog jedne video kasete

Smešno zvuči ali u Oklahomi je izdat nalog za hapšenje Karon Makbrajd iz Teksasa zbog krivičnog dela pronevere

video kaseta, žena, filmovi
Foto: Shutterstock

Smešno zvuči ali u Oklahomi je izdat nalog za hapšenje Karon Makbrajd iz Teksasa zbog krivičnog dela pronevere jer nikada nije vratila iznajmljenu kasetu serije "Sabrina veštica tinejdžerka" koju je pozajmila davne 1999. godine.

Videoteka "Movie Place" zatvorena je 2008. godine, a VHS je toliko zastarela tehnologija da je čak i poslednji japanski proizvođač zaustavio proizvodnju plejera pre pet godina.

Ali, pravila su prekršena.

Makbrajdova je rekla lokalnom ogranku mreže Fox njuz da nije imala pojma da kaseta uopšte postoji niti da bi ikada izabrala takav sadržaj.

Ipak, kao mogućnost navodi da je možda čovek sa kojim je nekada živela mogao da iznajmi tu kasetu za svoje dvoje dece.

Za nalog za hapšenje koji je izdat u drugoj američkoj saveznoj državi saznala je tek kada je pokušala da promeni prezime u vozačkoj dozvoli nakon venčanja u Teksasu.

Službenica joj je rekla da je u pitanju nalog za hapšenje zbog video-kaksete.

Karon Makbrajd takođe je ispričala novinarima da je uhapšena nekoliko puta poslednjih godina i da veruje da je ovo bio razlog.

"Kada bi poslodavci proveravali da li sam osuđivana, sve što bi videli je: pronevera", objašnjava Karon razloge zbog kojih je ostajala bez posla ili zašto ne bi ni bila primljena. Trebalo bi da je sada povučen nalog za hapšenje i njena kriminalna istorija bi uskoro mogla da bude izbrisana.

Ipak, ne bi bilo iznenađujuće da je Makbrajdova bila uhapšena zbog video trake jer se to desilo jednom njenom sugrađaninu 2016. godine u Severnoj Karolini.

Za Karonin neobičan slučaj čula je i reagovala na Instagramu i glumica Melisa Džoan Hart, koja je tumačila glavnu ulogu u seriji Sabrina, veštica tinejdžerka.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti