JEDNO NE MOŽE DA PREŽALI Branka Sovrlić gazi sedmu deceniju i "kupa" se u milionima: Evo gde je i šta radi danas!

Jedno nikako ne može da prežali

Branka Sovrlić
Foto: printscreen

Pevačica Branka Sovrlić na snimanju jednog novogodišnjeg programa otvorila je dušu i ispričala da će umreti sa žalom što nije rodila bar jedno dete.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - iskreno je rekla Branka.

Sovrlićka je istakla da uprkos tom nedostatku koji je pohranila u dubini duše oseća zadovoljstvo i sreću zbog svega što je postigla do sada, za svoje 63 godine.

- Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove poput pesama " Lido, Lido, Lidija" i "Tebe nema", a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran na Baš čaršiji u Sarajevu, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo - istakla je pevačica.

Kako je uvek držala do sebe i bila uvek shodno situaciji doterana, Branka pati što ljubav prema modi i haljinama, kojih ima nebrojeno, nije mogla da prenese na ćerku. Međutim, ona trenutno ima unuke svog brata kojima je privržena kao da im je rođena baka.

- Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - kaže Sovrlićka.

Branka je za vreme koronavirusa bila u svom stanu, poštovala je pravila, ali se isto tako oglasila na društvenim mrežama i apelovala da ostanemo kod kuće:

 

 

Povezane vesti

  • Korisnik: Ja
    20/05/2020 - 15:04
    Sto nije usvojila i usrecila neko dete, kao neki drugi pevaci, kad vec ima mogucnosti ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA