Branka Sovrlić
printscreen
Branka Sovrlić

printscreen

Foto: printscreen

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - iskreno je rekla Branka.

Sovrlićka je istakla da uprkos tom nedostatku koji je pohranila u dubini duše oseća zadovoljstvo i sreću zbog svega što je postigla do sada, za svoje 63 godine.

Kako je uvek držala do sebe i bila uvek shodno situaciji doterana, Branka pati što ljubav prema modi i haljinama, kojih ima nebrojeno, nije mogla da prenese na ćerku. Međutim, ona trenutno ima unuke svog brata kojima je privržena kao da im je rođena baka.

- Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - kaže Sovrlićka.

Branka je za vreme koronavirusa bila u svom stanu, poštovala je pravila, ali se isto tako oglasila na društvenim mrežama i apelovala da ostanemo kod kuće:

 

 

Komentari (1)

Ja

20.05.2020 15:04

Sto nije usvojila i usrecila neko dete, kao neki drugi pevaci, kad vec ima mogucnosti ?