PRE NEGO ŠTO SEDNETE U KOLA Ovo su saobraćajne promene koje morate da znate!

JP „Putevi Srbije“ saopštili su da će od 15. septembra do 15. oktobra biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na izradi kolovozne konstrukcije u zoni petlje Doljevac, na delu državnog puta I A reda broj 1.

Saobraćaj, vozači,
Saobraćaj, vozači, , Foto: Tanjug

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Vranje-Niš, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu I A reda broj 1, na deonici petlja Beška - petlja Kovilj, na mostu Beška, u smeru Novi Sad-Beograd radovi sutra u periodu od 7 do 19 časova na mašinskom krpljenju kolovoza.

Radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP „Putevi Srbije“ obaveštavaju i da će se od 16. septembra do 22. septembra izvoditi radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže na delu državnog puta II A reda broj 179, u Ulici Dr Dragiše Mišovića i na raskrsnici

sa Ulicom „7“, u Čačku.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka u ulici Dr Dragiše Mišovića , iz pravca kompleksa bolnica ka centru (smer Kraljevo - Čačak). U zoni radova saobraćaj će se odvijati usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj siganlizaciji. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi