narod, indija
shutterstock.com
narod, indija

shutterstock.com

narod, indija, Foto: shutterstock.com

Jedan Indijac odlučio je da uradi nešto neverovatno, nešto što bi verujemo malo ko uradio. On je odlučio da pomogne svojoj ženi (supuzi) da se uda za svog ljubavnika.

Uttman Mandal i Sapna Kumari, iz mesta Bagalpura, u indijskoj državi Bihar, venčali su se 2014. godine i zajedno imali dvoje dece. Neko vreme bili su srećni zajedno, ali u jednom trenutku Sapna se zaljubila u mlađeg muškarca koji je svako obilazio njihovu kuću, i njih dvoje su imali aferu.

Suprug je saznao za Sapninu ljubavnu avanturu i potukli su se oko toga mnogo puta, ali videći kako Sapna nije mogla da preboli svog ljubavnika, Uttman je odlučio da učini nezamislivo, odstupi i pomogne svojoj ženi da se uda za muškarca koga je volela.

"Bio sam ljut i tužan neko vreme, ali odlučio sam da izađem sa rešenjem. Životi troje ljudi bili bi uništeni da to nisam učinio. Ovo je bilo jedino rešenje. Sada svi možemo biti srećni. " izjavio je Mandal za ETV Bharat.

Tokom godina, Sapnin roditelji i trodbina pokušavali su da je ubede da ostane sa Uttam-om i ne rastura porodicu, ali njihov trud je bio uzaludan, pa ih je na kraju Uttam ubedio da prisustvuju ceremoniji venčanja njegove supruge sa njenim ljubavnikom - rođakom, Raju Kumar.

On je bio taj koji je dogovorio njihovo venčanje u hramu Durga u Sutanganju u Biharu, čak im je i dao njihov blagoslov, rekavši da je njihov dogovor (brak) napravljen na nebu.

Nejasno je da li su se Uttam i Sapna razveli pre nego što se udala za svog ljubavnika, ali prema indijskim medijima, njihovo dvoje dece ostalo je s njim, jer je navodno odbila da ih povede sa sobom kod novog muža to jest nekadašnjeg ljubavnika, rođaka Uttmana.