Pače spava i hrče
Printscreen Youtube
Pače spava i hrče

Printscreen Youtube

 Foto: Printscreen Youtube

Adele Filips priznaje da je pomalo 'skeptična' u pogledu jedenja jaja nakon što je uspela da izlegne pače iz jajeta koje je kupila u supermarketu. Ali ako joj previše nedostaje ukus poširanog jajeta, zamisli svog novog drugara, pače koje drži kao kućnog ljubimca i odustaje od te zamisli.

Adele (28) je na društvenim mrežama videla objavu o inkubaciji, a nakon što je pomogla mami u nedeljnoj prodavnici u Morrisonsu, odlučila je da uzme kutiju jaja Klarence Kourt iz slobodnog uzgoja. Jaja je držala na toplom mestu, a zatim ih je stavila u ormar za provetravanje nekoliko dana pre nego što je stigao inkubator koji je naručila preko interneta.

Bila je zapanjena kada se, mesec dana kasnije, iz jednog od jaja izleglo savršeno zdravo pače. Adele je prvobitno planirala da proda pticu, ali njeno srce se istopilo čim ga je ugledala. Odlučila je da zadrži pače kao kućnog ljubimca, nazvanog Braddok Morris po Braddok Vhite supermarketu u kojem je kupljeno jaje. Kratko ga zove Mali Moris.

'Kada smo kupili jaje, moja mama je bila kao: "jesi li sigurna?". „Znala sam da ih moram grejati na putu kući, iako kako su već bili na polici nekoliko dana nisam mislila da će to uspjeti, ali jeste".

Adele je rekla da će se odupreti želji da pokuša još ovakvih izazova u budućnosti i planira da kupi baštenski ribnjak sa malim ograđenim prostorom u koji će smestiti Braddoka Morrisa. Neće biti sam, jer je Adele kupila još jedno pače iz prodavnice za kućne ljubimce, zvano Beril. "Nisam ovo stvarno planirala - ali sada ih imam dvoje i ne bih ih menjala za svet, a sigurno ne za prženo jaje na tostu", dodala je Adele.

 

Komentari (1)

Truth&Rights

06.05.2021 14:31

Neće jesti jaja, ali da vidiš kakav će pilav za par meseci da bude, prste da poližeš :D