tiktoker, tiktok, pauk
TikTok pr. sc.
tiktoker, tiktok, pauk

TikTok pr. sc.

tiktoker, tiktok, pauk, Foto: TikTok pr. sc.

Mislim da se svi možemo složiti da pronalazak pauka u kući nikada nije idealno.

Ali pronalazak ogromnog osmokrakog stvorenja u ventilatoru za vađenje iznad koga kuvate sve obroke zaista preterano korak dalje.

Nažalost, upravo se to dogodilo Džordžiji Najt, koja je otišla na TikTok kako bi podelila „najodvratniju stvar koju ikada videla“.

@georgia_knight_

This is the most disgusting thing ive ever seen, wtaf. ?#fyp #wtf #disgustang ♬ Oh No - Kreepa

"Pa, u mom svetlu ventilatora za izvlačenje je pauk, jebote, masivan je", može se čuti kako govori, pre nego što okrene kameru na pauka, koji se jasno vidi u svetlu koje stoji iznad ploče za kuvanje.

Nije iznenađujuće, kada su svi završili sa mučninom, korisnici TikToka požurili su do odeljka za komentare tražeći odgovore za ovaj događaj.

Da li je pozvala fumigatore da joj dom očiste od stvorenja? Da li je sama odlučila da oslobodi pauka? Ili je jednostavno ugasila svetlo i nikada više nije koristila rernu ili ventilator?

Pa, na sreću, Džordžija se vratila da nas sve izbaci iz bede i otkrila je da je, u stvari, oslobodila samog pauka, za kojeg se ispostavilo da je krajnje mrtav.

@georgia_knight_

Here is the video everyone, i was shitting myself so your welcome? #fyp #spider #viral ♬ original sound - Georgia

'Trenutno je još gore, a pretpostavljam da je mrtav, jer se nije pomakao kada kucnem u svetlo, on se ne miče', rekla je u videu. 'Dakle, pokušaću da je izvadim pomoću svog malog odvijača.'

TikTokerka je otvorila panele kako bi oslobodio pauka i brojne druge vrlo mrtve bubice, samo da bi otkrila gromoznu paukovu mrežu koja okružuje mrtve insekte.