grimes, pevačica , tetovaža
Instagram pr.screen
grimes, pevačica , tetovaža

Instagram pr.screen

grimes, pevačica , tetovaža, Foto: Instagram pr.screen

Kanađanka Klaire Boušer, poznatija pod umetničkim imenom Grimes, godinama je poznata muzičarka na alternativnoj sceni, ali je širom sveta postala poznata nakon objave veze sa vizionarskim milijarderom Ilonom Maskom.

Grimes je objavila nekoliko uspešnih albuma i postala zastupnik žena u umetničkoj industriji. Poznata je i po ljubavi prema univerzumu i raznim simbolima, a već je izjavila da je spremna da živi i umre na Marsu. Svoju ljubav prema vanzemaljskim poslovima transformisala je ne samo u svoj najnoviji album, već nedavno u svojoj novoj tetovaži.

Muzičarka se na svom Instagramu pohvalila novom velikom tetovažom na čitavim leđima. Prošle nedelje je podelila fotografiju na kojoj je prikazana složena mreža zamršenih linija tetoviranih belim mastilom. Nazvala ih je "prelepim vanzemaljskim ožiljcima".

"Nemam dobru fotografiju jer me jako boli i moram da spavam. Biće crvena nekoliko nedelja", napisala je Grimes. "Posle toga postaju prekrasni ožiljci vanzemaljaca", dodala je ona. Novo umetničko delo na poleđini tetovirao je Tatar Tveakt, a dizajnirala ga je sama Grimes u saradnji sa umetnicom Nusi Kuero. U komentarima je otkrila da je prvobitno trebalo da budu zmajeva krila, ali je na kraju tetovaža transformisana u ovaj oblik.

Nova tetovaža iznenadila je obožavaoce i ispod fotografije ostavila više od tri hiljade komentara. Iako su neki izrazili podršku za to i zaista im se sviđa nova kreacija, drugima se toliko ne sviđaju neobične linije. "Izgleda kao rana bičem. Fuj ", napisao je jedan komentator. "To je kao slučajni dudl logotip ", napisao je drugi.

Međutim, Grimes sigurno nisu rastužili takvi komentari. Njena odlučnost da se tetovira vanzemaljskim simbolima možda ima neke veze sa činjenicom da planira da se preseli na Mars nakon 50. godine, navodi se na veb stranici Vaniti Fair. U januaru je pevačica tokom ćaskanja na Jutjubu fanovima odgovorila šta će raditi na Marsu: "Verovatno ručni rad do smrti, ali nadam se da će se to promeniti." U februarskom intervjuu za novine The Fejs rekla je da put do Marsa jedna od "glavnih stvari kojima teži" . Međutim, njen san ne mora biti takva utopija, posebno s obzirom na to koga ima za partnera. Ilon Mask planira da do 2050. pošalje milion ljudi na Mars kako bi tamo izgradio grad.