HAVARIJA Influenser na test vožnji razlupao BMW od 120.000 evra, šteta ogromna

Neimenovani mladi influenser sa "Instagrama" je minulog vikenda kod Tržnog centra "Galerija", u Beogradu na vodi, maltene na prvoj vožnji uspeo da slupa žuto-zeleni BMW M4 od 510 konjskih snaga, vredan čak 120.000 evra!

razlupan BMW, Foto: printskrin

Sceni su svedočili brojni prolaznici koji su videli kako je neiskusni vozač izgubio kontrolu nad moćnom mašinom i neprilagođenom brzinom je zakucao u banderu. Na sreću, niko nije povređen, ali je šteta na vozilu velika.

ovaj mladi influenser sa "Instagrama" je fotograf koji, između ostalog, snima i luksuzne automobile, pa mu se tako na profilu na ovoj društvenoj mreži nalaze i slike BMW M3 modela.

Prema prvim informacijama, neiskusni vozač se prilikom nezgode kretao velikom brzinom kada je izgubio kontrolu nad 510 konjskih snaga i udario u stub javne rasvete. Dokaz za to su i fotografije nastale neposredno posle udesa, na kojima se vide dugački tragovi kočenja na kolovozu.

Saobraćajna policija je odmah posle nezgode izašla na mesto udesa i napravila zapisnik. Uprkos ogromnoj šteti mladić, neće morati mnogo da zavuče ruku duboko u džep ni zbog osiguranja, ni zbog kazne od saobraćajne policije. Prete mu globa od 20.000 do 40.000 dinara i svega dva negativna poena.

Povezane vesti

  • Korisnik: ljubomir
    13/04/2021 - 15:07
    pita li se ko od nadleznih odakle tom mladicu takav auto??? pa u ovoj drzavi retko ko od normalnog posla moze kupiti i nov punto da se jos uvek proizvodi a ne ovakvo nesto ???
UČITAJ JOŠ KOMENTARA