Hitna pomoć
Dejan Briza
Hitna pomoć

Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Dejan Briza

Ivana Vlasina (29) iz Novosibirska otkrila je tamnu stranu ličnosti svog supruga, baš kao što je i on uvideo s kim zaista ima posla, posle jednog testa.

Saznavši da joj se najbolja drugarica uverila u to koliko je dečko voli kada mu je dala svoj telefon, a on njoj njegov na 24 časa, Ivana je poželela da posle Nove godine uradi istu stvar. Kako je verovala da nema šta da krije od muža Antona (32) predložila mu je da na ovaj način testiraju brak i on se složio. Međutim, iste večeri među njima je izbila stravična svađa posle koje je ona završila u bolnici.

Ivana je uzela muževljev telefon i ponela ga sa sobom na posao. U pauzama je tamo listala šta sve ima, ne očekujući da će pronaći išta zanimljivo. Telefonski imenik je bio bez, za nju nepoznatih osoba, a i u porukama je sa prijateljima bio kako je i očekivala.

Ali, videvši neke njegove slike iz vremena kad su bili u vezi, šokirala se. Čuvao je više od 50 fotografija golišavih devojaka koje je fotografisao kradom na bazenima ili na reci. Pozlilo joj je. Pitala se s kakvim to perverznjakom živi.

Međutim kad se vratila kući, dočekao ju je sve samo ne nasmejani suprug. Odmah ju je napao pitavši je ko su neki momci u imeniku i s kojim se to Koljom stalno dopisuje. Ivana mu je naglasila da je Kolja kolega s posla, ali je Anton pronašao mnogo prilično slobodnih prepiski među njima.

Ono što ga je razljutilo najviše je što je Ivana čuvala telefone svih bivših momaka čak i u braku s njim. Kada mu je priznala da tog dela života neće zbog njega da se odriče, polupijani Anton ju je ošamario i opsovao.

Ivana mu je uzvratila i oni su se potukli u sobi. Žena je završila na podu sa krvavom glavom pošto je pala na sto i razbila je. Otišli su u bolnicu gde je ušivana i ostala je tamo dva dana.

Testiranje vernosti tako je ovim supružnicima trasirao put ka razvodu koji se dogodio prošle nedelje.