PREPLAŠENI LJUDI NISU ZNALI ŠTA IH JE SNAŠLO Beživotno telo čoveka u komadu leda nasred parka zgrozilo javnost, evo o čemu se radi! (FOTO)

U parku Teodor Virt u Mineapolisu prolaznike je zaprepastio kip pećinskog čoveka u velikom ledenom bloku.

umetnost, led, svet, Foto: Tweeter prin. screen

U parku Teodor Virt u Mineapolisu prolaznike je zaprepastio kip pećinskog čoveka u velikom ledenom bloku.

Fotke neobičnog prizora brzo su se proširile po Internetu i mnogi su pomislili da je ponovno reč o misteriji poput monolita koji su intrigirali svet krajem prošle godine. Danima se pričalo o smrznutom pračoveku, a onda se saznala istina. U priči o čoveku u ledu nema nikakve misterije i reč je o umetničkim delu Zeka Šumaka, koji kaže da njegova kreacija ima posebnu poruku za svet.

Šumak kaže da je svojom bizarnom kreacijom hteo da skine ljude s društvenih mreža i natera ih da idu napolje i dožive posebno iskustvo na otvorenom.

Za američke medije je rekao da je hteo ljudima da da nešto drugo o čemu mogu da razgovaraju - nešto pozitivno. Nadao se, kaže, da bi ova neobična atrakcija na otvorenom mogla biti nešto što će ljude podstaći da izađu, odu u parkove, odu do staza i istražuju, a ne da sede kod kuće. Naravno, dok poštuju fizičku distancu u vreme pandemije.

Bonus video

 Još mnogo zanimljivih tema možete pronaći OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi