mlada, venčanje, plakanje
Shutterstock, ilustracija
mlada, venčanje, plakanje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock

Međutim, da se i najznačajniji dan u životu jedne mlade može pretvoriti u pravi pakao svedoči i njeno isksutvo.

Verili smo se još 2017. godine i od tada smo planirali naš dan. Nije mi bilo ni na kraj pameti da se neće pojaviti jer je veče pre svadbe govorio kako je uzbuđen. Ipak, kada se to dogodilo, shvatila sam da se osećam prazno. Nisam imala bilo kakvu emociju, kao da sam bila u transu – ispričala je devojka.

Da stvar bude još gora, ne samo da se mladoženja nije pojavio pred oltarom, nego je svojoj verenici priredio nekoliko neprijatnih stvari. Da nešto nije u redu, shvatila je dok se spremala sa deverušama, budući da ju je tada pozvala žena iz cvećare i saopštila joj je da postavljanje cvetnih aranžmana neće biti moguće. Da bi šok bio potpun, ubrzo je mladu kontaktirao i brat jedne od deveruša i saopštio joj da ne puštaju goste da uđu na venčanje jer ono nije ni zakazano ni plaćeno, što je, inače trebalo da organizuje mladoženja.

Nakon ovih neprijatnih situacija pozvala je svog verenika koji joj je saopštio da kasni i da bi trebalo da stigne svakog trenutka.

Tri sata je govorio da dolazi, da je na putu, a zapravo je lagao – rekla je Saša, prenosi "San".

Nakon mesec dana, Kevin je pokucao na njena vrata i pravdao se privatnim razlozima, te je molio za oproštaj. Međutim, ostavljena mlada je bila jasna u svojoj odluci:

Prekinula sam taj odnos i tako bi postupio svako ko drži do sebe. Nadam se da ću jednom pronaći muškarca sa kojim ću se venčati i zasnovati porodicu – poručila je ona.