tiktoker, tiktok
TikTok printsc.
tiktoker, tiktok

TikTok printsc.

tiktoker, tiktok, Foto: TikTok printsc.

Darius Kovington (@ dariuscovington77) tražio je odgovor na pitanje koje momci nikada neće moći u potpunosti shvatiti: koliko je bolno za žene koje prolaze kroz menstruaciju?

Slično kao i kod drugih muškaraca koji su isprobali simulator porođaja da bi stekli čak i nejasnu predstavu o vrsti muke koju žene moraju da podnesu, i ovaj TikToker je zakačio simulator perioda dok je pravio dpručak. Rezultati mu nisu bili sjajni, ali su urnebesni i za one koji gledaju.

Prvo, simulatori bolova i porođaja su u potpunosti ista stvar. Poznate su kao mašine za transkutanu električnu stimulaciju nerva (TENS), prvobitno dizajnirane da ublaže bol. Međutim, kada se igrate sa podešavanjima, možete da nanesete prilično iscrpljujući bol.

Darius je u početku postavio menstrualni simulator na nivo tri i odmah se mučio dok je pokušavao da prepolovi jaje. Međutim, poklonivši se pritisku, prešao je na nivo pet - i na kraju udario o pod.

Ispostavilo se da je to već probao, čak ga je i podesio do nivoa šest sa četiri jastučića na gornjem i donjem delu stomaka. Dok je urlao od bola, pitao je: "Dakle, izvinite, da li ovo uvek preživljavate?"

U kasnijem video snimku, ponovio je. "Ovo će biti poslednji put, jer to više ne mogu da radim“, upozorio je, pre nego što je vrisnuo i uzviknuo u muci.

MTV je 2019. godine isprobao mašine i na muškarcima i na ženama, a jedna žena je rekla da vam to zadaje "fizički bol, ali ne i emocionalni."

Drugi je rekao: "Definitivno više poštujem ono što su dečaci prošli sada, ali moram reći da to uopšte nije uporedivo sa periodom. Veoma je bolno, ali na sasvim drugačiji način."

Dariusovi klipovi prikupili su milione pregleda, dobijajući pohvale za pokušaj da razume kroz šta žene prolaze, čak iako to nije sasvim isto. "Ko god vas je odgojio, učinio je to kako treba. Cenimo što pokušavate da razumete i da se saosećate", napisala je jedna korisnica.