maska, moderna maska, matrix
Instagram pr.screen
maska, moderna maska, matrix

Instagram pr.screen

maska, moderna maska, matrix, Foto: Instagram pr.screen

Vill.i.am i tehnološki stručnjaci dizajnirali su stilsku i modernu masku za lice koja je između ostalog opremljena blututom, LED svetlima i posebnim ventilatorima. „Živimo u vremenima naučne fantastike, pa sam želeo da stvorim masku koja bi odgovarala tim vremenima“ - rekao je muzičar.

Ksupermask je kombinacija hirurške maske , najnovijih modnih trendova i moderne tehnologije. Savremenu masku dizajnirao je vill.i.am u saradnji sa kompanijom Honeivell (predsednik joj je Darius Adamzik - biznismen poljskog porekla koji je emigrirao iz zemlje u dobi od 11 godina). Reper je uspeo da stvori maske koje će svojim dizajnom i funkcionalnošću podsećati na napravu direktno iz naučno-fantastičnih filmova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by XUPERMASK (@xupermask)

Ksupermask je opremljen dvostrukom ventilacijom, HEPA sistemom filtracije, slušalicama sa smanjenjem šuma, LED lampama i mogućnošću povezivanja putem blututa (tako da ne samo da možemo da primamo i upućujemo pozive, već i da slušamo muziku). „Živimo u vremenima naučne fantastike, pa sam želeo da stvorim masku koja bi odgovarala tim vremenima“, rekao je muzičar.

Za vizuelni dizajn maske pobrinuo se Hose Fernandez - holivudski stručnjak za kostime superheroja, čiji portfelj između ostalog uključuje Batman i Robin, IKs-Mena: Apokalipsa i Tor: kostimi Ragnarok; a odnedavno je takođe uključen u projekat kostima za astronaute u misiji Krev Dragon Demo-2 .