Striptiz klub
Shutterstock
Striptiz klub

Shutterstock

Striptiz klub, Foto: Shutterstock

Sigurno se sećate školskog putovanja koje vam se urezalo u pamćenje. Više nego zanimljivo sećanje svojim učenicima priredio je određeni nastavnik engleskog jezika. Odveo ih je pravo u striptiz klub tokom jednog od putovanja.

Škola je zbog toga odmah suspendovala nastavnika, ali u to vreme njeno rukovodstvo još nije znalo da je to bilo daleko od Glennovog jedinog prestupa koji je počinio u šest dana u Kostariki. Ispostavilo se da nastavnik, koji je bio zadužen za grupu od 16 do 18-godišnjih učenika, ima još mnogo toga da uradi, navodi BBC portal.

Postepeno je postalo jasno da Glen nije samo vodio studente u striptiz klub i opijao se, već i da je konzumirao alkohol sa samim studentima, čak je neke maloletnike slao da kupuju alkohol, a drugima pretio da će ih ubiti. Takođe je morao biti otvoreno agresivan prema nekima od njih, uključujući vođu putovanja koji mu je pomogao da dođe do šatora. Navodno je čak morao da se skine pred ženom u jednoj od zajedničkih soba.

"Gospodin Glen je tokom ovog putovanja bio mnogo puta pod uticajem alkohola, pa nije mogao da donosi adekvatne odluke. Takvi uslovi nisu bili pogodni za učenike u stranoj zemlji nad kojom je on trebalo da vrši nadzor", rekla je komisija koja se bavila slučajem. Jedan od dokaza koji su potvrdili Glennovo neprimereno ponašanje bile su fotografije kupona za kupovinu alkohola u striptiz klubu.

"Gospodin Glenn je bio iskusni nastavnik koji je trebalo na siguran način da vodi učenike na ovom putovanju, ali to se nije dogodilo." Glenn može odlukom Komisije da ukine svoju zabranu predavanja najranije u tri godine.