dečak, presuda, sud
YouTube prin.screen
dečak, presuda, sud

YouTube prin.screen

Foto: YouTube prin.screen

Ova priča je uglavnom upozorenje za mlade "besne" vozače kojima ne nedostaje fantazije, ali još nemaju dovoljno mašte i veština za volanom. Međutim, u ovom slučaju vredi roditelje tinejdžera naučiti više o tome i da pažljivije odabiru svoje poklone.

Kameron Herrin je sa 18 godina, povodom završetka škole, od roditelja dobio sasvim tipičan poklon za SAD - automobil. Mladi novopečeni vozač dobio je ne bilo koji automobil, roditelji su mu poklonili sportski Ford Mustang. Nije iznenađujuće što je radoznali i sigurno vrlo uzbuđeni tinejdžer morao odmah da ga testira. Kameron je ušao u automobil i sa prijateljem priredio uličnu trku.

Dečaci, međutim, nisu izabrali stazu, već jednu od ulica u Tampi na Floridi. Na nesreću, čitava situacija se prilično brzo završila tragedijom. Mustang je brzinom od 160 km / h udario ženu koja je šetala sa jednogodišnjom ćerkom. Nažalost, obe osobe su umrla na licu mesta.

Incident se dogodio 23. maja 2018. godine, ali je mladić presudu čuo tek sada. Sud ga je tretirao kao kriminalca koji je, trkajući se ulicama grada, sigurno shvatio da može nekoga da ubije. Herrin je osuđena na ukupno 24 godine zatvora zbog ubistva dve osobe i velike brzine koja je dovela do tragedije.

Njegovo lice sve govori kada čuje rečenicu. Toliko je simbolična da se brzo proširila po svetu. Možda će nekoga naterati da razmisli? Razmislite i vi...

 

Komentari (1)

Bara

05.05.2021 22:29

Da li citaju nasi tuzioci i sudije. Nis da dobije ovakvu presudu za manijaka