Đorđe Balašević
Alo!/Rajko Ristić
Đorđe Balašević

Alo!/Rajko Ristić

Đorđe Balašević, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Đoletove pesme su odjeknule svetom i svaka je posebna na svoj način, svaka ima svoju priču i svoju jaku emociju. Mnogo izvođača je pevalo njegove pesme i uživali su dok su ih izvodili. 

Ali, ova posebna pesma je učinila da svet stane i ovu posebnu pesmu pevaju i posebni "mali" ljudi i sa tim nosi još jaču i veću emociju.

Pesma je izvedena 1987. godine i pevao je hor i to dečiji hor, ali nažalost slabo ko je čuo... Nekoliko godina kasnije počeo je pakao rata u Jugoslaviji... NADAMO SE DA ĆE JE NOVE GENERACIJE ČUTI I RAZUMJETI.- poručili su.

"Svaki put odplacem pesmu a onda me naljute komentari pojedinih. Pesmu i treba da pevaju deca i odrasli treba da ih slušaju. Pesmu su pevala deca iz Pljevalja a dirigent je musliman i svaka mu čast, i hvala Djoletu na divnim pesmama." 

"Ovaj snimak je vrh, neponovljiv!!!! Odgledala sam ga mnogo puta do sad i svaki put izmami suzu."

"Ovo je predivno svaka njegova pjesma ostat će s nama i on će biti tu dok je nas koji smo ga voljeli od rastali uz njegovu muziku. A gore su dobili još jednog andela sa velikim srcem. "- ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Snimak za samo četiri dana ima preko 11.000 šerova na Fejsbuku.

Ovo je Đoletova oreginal pesma

Naša preporuka