Tajler Pejdž
Printscreen/ TikTok
Tajler Pejdž

Printscreen/ TikTok

Tajler Pejdž, Foto: Printscreen/ TikTok

Žena po imenu Tajler Pejdž je doslovno “zapalila” aplikaciju Tik Tok nakon što je snimila video u kojem je otkrila kako je saznala za dvostruki život koji vodi njen suprug.

Naime, ona je sa svojim pratiocima i korisnicima ove aplikacije podelila kako ona kaže “najgluplju laž” koju ju je rekao muž.

– Videla sam na Fejsbuku sliku mog muža. Bio je u klubu, okružen devojkama. Pogledala sam malo bolje i videla da na prstu ne nosi burmu. Prirodno, odmah sam ga pitala o čemu se radi. Njegov odgovor glasio je da je Fejsbuk stranica tog kluba fotošopom obrisala prsten. To je zaista najbezobraznija laž koju sam čula – kaže ona u svom Tik-Tok snimku.

Međutim, kako je Tajler sama stručnjak za sređivanje fotografija, vrlo lako je mogla da mu dokaže da zna da je u pitanju laž.

– Ne samo da sam fotošop ekspert nego sam i potpuno sigurna da nijedan fotograf bilo kog noćnog kluba u univerzumu neće sesti i odvojiti vreme da briše burme gostima – kaže ona.

Međutim, njen suprug tu nije prestao sa pravdanjem.

– Onda mora da sam ga skinuo dok sam prao ruke, pa sam zaboravio da ga vratim – ubeđivao ju je.

Nakon ove neprijatne situacije Tajler je okončala brak sa svojim suprugom, a snimak koji je podelila na internetu je pregledalo više od tri miliona ljudi. Njenu objavu preplavili su komentari podrške koje su joj ljudi upućivali, a posebno se izdvojio jedan, gotovo šaljiv:

– Ženo, nisi razvedena, samo si ga fotošopom izbrisala iz života.

@tylarpaige

I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband ♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige