Donald Tramp
Foto: EPA/Chris Kleponis
Donald Tramp

Foto: EPA/Chris Kleponis

Donald Tramp, Foto: Foto: EPA/Chris Kleponis

Neki bi možda želeli da rezervišu klovna za rođendansku zabavu, drugi bi možda želeli da rezervišu Donalda Trampa. Nekolicina bi mogla tvrditi da je ista stvar.

Bivši predsednik se mnogo puta pojavljivao u javnosti tokom svog mandata, ali vaša šansa da ga vidite još nije gotova jer ima novu veb stranicu koja nudi lična pojavljivanja i pozdrave.

Teško je reći da li će tu priliku najviše iskoristiti Trampovi obožavaoci ili oni koje republikanac toliko zbunjuje da zaista trebaju da ga vide kako bi mu poverovao, ali čini se da je bivši predsednik veoma tražen, jer je sajt kaže: „Zbog obima pozivnica koje predsednik i gospođa Tramp dobijaju, ne mogu da stignu da ažuriraju sajt.“

Melanija Tramp i Donald Tramp

EPA/OLIVER CONTRERAS

Melanija Tramp i Donald Tramp, Foto: EPA/OLIVER CONTRERAS

Izjava na veb stranici glasi: „Hvala vam na interesovanju da pozovete Donalda J. Trumpa ili Melaniju Trump da učestvuju u vašem događaju. Da biste osigurali da vaš poziv bude primljen blagovremeno, toplo se preporučuje da svoj zahtev pošaljete pomoću donjeg obrasca. "

Pored toga što mogu da vide Trampa i Melaniju uživo, veb lokacija nudi i personalizovane pozdrave i priliku da korisnici „podele [svoja] razmišljanja“ sa parom za koji kažu da i dalje „uživaju u slušanju američkog naroda“.