AJKULA, MORE, PANIKA, DEVOJCICA
printscreen
AJKULA, MORE, PANIKA, DEVOJCICA

printscreen

AJKULA, MORE, PANIKA, DEVOJCICA, Foto: printscreen

Devojčica je imala zastrašujući susret sa ajkulom tokom boravka sa mamom na plaži. Šestogodišnja Anela Rezentes plivala je blizu obale kada je osetila kako je nešto dodiruje.

Devojčica se okrenula videvši peraje i oštar nos lica ajkule kako izviruju iz vode. TTada ju je pojurio i, shvatajući šta je to biće, vrisnula je i potrčala nazad na obalu.

Njena mama Šeri Gouveia, koja je snimala ćerku kako pliva, isprva nije imala pojma šta je zaprepastilo devojčicu dok video nije pogledala na svom telefonu.

Gospođa Gouveia je za Good Morning Amerika rekla : "Kada sam pogledala video, videla sam peraje kako su izvirila i rekla sam:„ O, Bože, nije lagala. Bila je to ajkula". Anela je uživala u popodnevnim satima na plaži Kalama na Havajima sa mamom kad je osetila da je nešto gura  i lagano je podiže iz vode.

Čim je ugledala ribu, viknula je 'ajkula' i potrčala je što je brže mogla prema obali, a morska pasa je ostao iza nje. Video koji je dobio KHON 2 prikazuje trenutak kada je Anela trčala u potpunoj panici.

Bila je toliko skamenjena da je rekla TV stanici: "Moja duša je napustila moje telo", dodajući, "Bila sam veoma uplašena".

Gospođa Gouveia je rekla da je njena ćerka bila "histerična" kada je izašla iz vode i tek kasnije shvatila šta se dogodilo nakon što je uhvatila životinju kako "mlati" iza Anele na snimku telefona.