tiktoker, tiktok
TikTok pr. sc.
tiktoker, tiktok

TikTok pr. sc.

tiktoker, tiktok, Foto: TikTok pr. sc.

Korisnica TikToka naučila je svog sina kako se rukuje kuhinjskim aparatima. Kao rezultat toga, trogodišnji dečak može sam da priprema obroke. Talas kritike pao je na ženu.

Korisnica TikTok-a lauralove5514 objavila je video u kojem je objasnila kako je njen sin počeo da kuva. Dečak je imao samo 14 meseci kada je počeo da pomaže majci u kuhinji. Sve se odvijalo uz odgovarajuća sigurnosna pravila. Pre nego što je mališan stao iznad peći, Laura ga je naučila kako se rukuje kuhinjskom opremom. Počeli su sa pripremom hladnih poslastica i koktela.

"Počela sam da ga podučavam čim je mogao da sledi jednostavne komande poput nalivanja u posudu", rekla je Laura. "Kad je beba tako mala, okolina i sastojci moraju biti pažljivo pripremljeni tako da nema mesta za neočekivane nezgode."

Danas mali Karter ima tri godine i zna kako da pripremi topli obrok - ne samo za sebe, već i za celu porodicu. Video na kojem sam priprema jelo postao je viralan i osvojio je preko 761.000. pogleda. Možete ih videti ispod:

Dečakova nezavisnost nije bila po volji svima. Korisnicima Interneta ponašanje majke dečaka bilo je krajnje neodgovorno, jer dete ne bi trebalo da bude u blizini šporeta. Laura je umirila korisnike aplikacije.