porođaj u avionu
TikTok pr. sc.
porođaj u avionu

TikTok pr. sc.

porođaj u avionu, Foto: TikTok pr. sc.

Lavinia Mounga, iz Jute, odlazila je na odmor sa porodicom kada je počela da dobija kontrakcije, a ubrzo je postalo jasno da je beba na putu. Srećom, na avionu je bilo više medicinskih stručnjaka, uključujući tri babice, a Lavinia je uspela da bezbedno rodi dečaka u vazduhu.

Lani Bamfield, medicinska sestra iz Kanzas Sitija koja je pomagala Laviniji, podelila je svoje iskustvo u porođaju bebe na 30.000 stopa na Fejsbuku, napisavši "Ako neko želi da zna kako ide naše putovanje na Havaje ... evo kako je počelo ... porodili smo bebu koja je bila u 27 nedelji u avionskom kupatilu, usred okeana, sa još tri medicinske sestre, pomoćnikom lekara i doktorom opšte medicine uspeli smo da to uradimo samo TRI SATA pre nego što smo konačno mogli da sletimo, ali beba i mama su dobro."

"Bog je definitivno bio s nama gore", dodala je.

U TikTok videu koji je od tada imao više od 11 miliona pregleda, Džulia Hansen je podelila razne fotografije i slike iz aviona, napisavši "Beba je upravo rođena u ovom avionu" i "Čestitam".

Beba, koju je Lavinia nazvala Raimond Kaimana Vade Kobe Lavaki Mounga, prevremeno rođena oko 26-27 nedelje, prebačena je u bolnicu nakon sletanja, a majka i sin očekuju da ostanu na Havajima dok ne bude dovoljno jak da odleti kući u Jutu.

@juliabernice

It’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me ♬ original sound - Julia Hansen