tiktoker, tiktok
TikTok printsc.
tiktoker, tiktok

TikTok printsc.

tiktoker, tiktok, Foto: TikTok printsc.

Žena je pronašla jeziva, tajna vrata iza svojih zidova i ako vam treba inspiracija za novi horor film, ovo bi moglo biti to.

Čudnost situacije je dodala i žena je samo znala da se vrata nalaze iza zida njenog kozmetičkog salona jer je o tome sanjala.

Podeljena na TikTok nalogu pod imenom @hippeloumom, ćerka, poznata kao Miranda na popularnoj platformi za razmenu video snimaka, snima trenutak kada njena mama provali zidove kako bi otkrila vrata.

Na početku snimka kaže: 'Dakle, sanjala je da ovde ima leševa i sanjala je da postoje tajna vrata i pronašla je tajna vrata.'

Tada se može videti Mirandina mama kako otkida stiropor sa zida izlažući vrata koja su bila skrivena iza njega.

Na veliko iznenađenje gledalaca video snimka, žena nije u stanju da otvori velika, crna vrata.

Otkako je postavljen na TikTok 14. marta, video je lajkan 1,4 miliona puta i generisao je 12.000 komentara.

Jedna osoba je rekla: „Mislim da to nisu vrata koja treba da se otvore“, dok je neko drugi prokomentarisao: „Ne radi to, skrivena su s razlogom“. U međuvremenu, treća osoba je razumljivo rekla da bi se previše uplašila da je otvori.

„Deo 2“ sage je potom objavljen na TikTok-u sledećeg dana, gde Miranda objašnjava da vrata stoje između maminog salona i hotela u susednoj zgradi, što ona opisuje kao „super, duper haunted“ i šali se da je njenu mamu opsjedao duh jer je o tome sanjala.

Dalje se otkriva da je iza prvog otkrivenog još jedan zid, nešto što je Miranda uverena da postoji još jedna soba.