LISTA NAJPLAĆENIJIH GLUMACA U HOLIVUDU Ekipa jednog filma dominira
EPA

Skarlet Johanson je glumica sa najvećom zaradom svih vremena i na vrhu je liste koja uključuje neke prilično poznate ličnosti iz sveta filma.

Johanson je glumila u ukupno 33 filma, sa prosečnom zaradom od više od 440 miliona dolara. Na listi su i drugi glumci koji su glumili u više filmova sa nižom prosečnom zaradom, i oni koji su glumili u manje filmova, ali imaju veći prosek.

Zanimljivo je da glumci koji su igrali uloge u filmu "Osvetnici: Endgame" vode ovu listu. Uz Johanson, u tom filmu se pojavio i Robert Dauni mlađi, koji je na drugom mestu, Semjuel L. Džekson na trećem mestu, kao i Kris Hemsvort na petom mestu, Kris Prat na šestom i Kris Evans na osmom mestu.

Kada se radi o glumcima koji nisu bili deo spomenutog filma Zoi Saldana je na četvrtom mestu, čija uloga u „Avataru“ doprinosi njenoj ukupnoj zaradi, kao i Tom Kruz na sedmom, Tom Henks na devetom i Vin Dizel koji zaokružuje prvih 10.

Spisak se odnosi na glumce koji su igrali glavne uloge. Johanson je glumila u mnogim „velikim“ filmovima van Marvelovog filmskog univerzuma – kao što je nastavak „Crna udovica“, uključujući „Bračnu priču“, „Devojku sa bisernom minđušom“, „Svet duhova“ i „Viki Kristina Barselona“.

Ona je možda i najpriznatije ime na listi, pošto je dva puta bila nominovana za Oskara, kao i osvojila BAFTA za Bračnu priču. Takođe je pet puta bila nominovana za Zlatni globus.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading