Lejdi Gaga
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Lejdi Gaga je ipak uklopila nastup Oskara u svoj raspored. Očekuje se da će pop zvezda nagrađena Oskarom izvesti moćnu baladu nominovanu za Oskara „Hold Mi Hand” na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara u nedelju. Pesma je od nominovanog za najbolji film „Top Gan: Maverik“.

Tokom konferencije za novinare prošle nedelje, izvršni producent Oskara i šouner Glen Vajs razočarao je fanove širom sveta kada je otkrio da će Gaga preskočiti dodelu nagrada zbog zahteva za snimanje filma „Joker: Folie a Deuk“.


„Pozvali smo svih pet nominovanih. Imamo sjajan odnos sa Lejdi Gagom i njenim saradnicima“, rekao je Vajs u svojoj prvoj izjavi.

„Ona je trenutno usred snimanja filma. Ovde odajemo počast filmskoj industriji i onome što je potrebno da bi se napravio film nakon gomile napred-nazad. … Nije izgledalo kao da može da postigne performans u onom kalibru na koji smo navikli sa njom i na koji je navikla. Dakle, ona neće nastupiti u emisiji.

"Pošto Gaga sada izlazi na scenu, svih pet ovogodišnjih nominovanih za originalnu pesmu biće izvedeno tokom ceremonije. To će biti prva emisija Oskara u tri godine koja uključuje izvođenje svih nominovanih pesama.

Ostali nominovani su „Aplauz“ iz „Tell It Like a Voman“, koji će izvesti Sofija Karson i Dajan Voren; „Lift Me Up” iz „Black Panther: Vakanda Forever” u izvođenju Rijane; „Ovo je život“ iz „Sve svuda odjednom“, u izvođenju Stefani Hsu, Dejvida Birna i Son Luksa; i „Naatu Naatu“ iz „RRR“, koju izvode Rahul Sipligunj i Kaala Bhairava. Gaga deli svoju nominaciju za „Hold Mi Hand” sa muzičarem BloodPop.

Ovo će biti Gagin četvrti put da nastupa na dodeli Oskara. Godine 2015. izvela je mešavinu četiri pesme iz „The Sound of Music” kako bi proslavila 50. godišnjicu filma. Godine 2016, tadašnji potpredsednik Džo Bajden predstavio je Gagino izvođenje nominovane pesme „Til It Happens to Iou” iz dokumentarnog filma o seksualnom napadu „The Hunting Ground”. Ona i Bredli Kuper su 2019. godine odigrali nezaboravnu predstavu „Plitko“ iz „Zvezda je rođena“, koja je kasnije te noći dobila Oskara.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading