STIŽE VELIKI SPEKTAKL! Uskoro kreće poslednja sezona serije "Stranger Things"
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Stranger Things je američka naučno-fantastična televizijska serija čiji su kreatori braća Duffer, a koja se emituje na Netflixu. Serija Stranger Things privukla je rekordan broj gledalaca na Netflixu, a takođe ima i široku, iznimno aktivnu i međunarodnu bazu obožavatelja.

Čekanje na četvrtu sezonu Stranger Things bilo je dugo. U početku se očekivalo da će biti udaljena najviše godinu ili dve od svog prethodnika, ali je na ekranima stigla skoro tri godine nakon debija 3. sezone na Netflik-u. Ali čekanje nikada nije predstavljalo problem za tako strastvene fanove kao što je ovaj, jer je bilo jasno da će se vratiti da prate svoje omiljene likove.

Četvrta sezona je debitovala u maju, što je učinilo da se njeno prisustvo oseti na Netflik-u sa sedam dugih nastavaka. Međutim, to nije bila jedina avantura u Havkinsu koju su gledaoci imali ove godine, jer je četvrta sezona podeljena na dva dela. Da, to znači da je stigao i drugi deo, koji će debitovati 1. jula.

Ako ste već prošli kroz sezonu 4 i želite da znate šta je sledeće za emisiju, biće vam drago da znate da je sezona 5 zaista u pripremi. Iako zvanični datum izlaska tek treba da bude potvrđen, ne bi trebalo da čekate ni približno onoliko dugo koliko ste čekali na sezonu 4.

Pričalo se da serija ima priču od pet sezona, a Netflik je to zvanično potvrdio uoči izlaska četvrte sezone, obnavljajući je za petu sezonu i najavljujući da će to biti poslednja.

Ipak, sačekaće se peta sezona, posebno jer još nije počela proizvodnja. Nema toliko dostupnih informacija o tome samo zato što je četvrta sezona upravo izašla, ali ako ste zabrinuti da će se čekati još tri godine, intervju braće Duffer za Varieti nesumnjivo će vas razuveriti.

"Nemojte nas držati za reč, ali jaz bi ovog puta trebalo da bude prilično kraći, zbog činjenice da već imamo početni nacrt i ne možemo da zamislimo da će doći do još jedne prinudne pauze od šest meseci".

Uzimajući sve to u obzir, najranije što bismo verovatno mogli da očekujemo da će sezona 5 debitovati bilo bi krajem 2023. godine, ali verovatnija mogućnost bi bila 2024. Međutim, to je samo predviđanje, pa je najbolje sačekati da Netflik objavi u vezi sa datumom izlaska sezone 5.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading