televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dogvil

Foto: IMDB

 

 

23.15 RTS2

Dogvil

Kasno jedne večeri, u stari planinski rudarski gradić dolazi lepa i dobro obučena žena, Grejs. Ona je u bekstvu i za njom su se čuli pucnji koje je zapazio Tom samoproglašeni moralni glas čitavog grada. Tom ubedi građane da sakriju Grejs, a da im ona u zamenu za to pomaže. Međutim, kada šerif obližnjeg grada ponudi nagradu za informaciju o tome gde se ona nalazi, meštani od Grejs traže bolji dogovor u zamenu za ćutanje. Iako su svi svesni toga da je ona nevina, cena Grejsine slobode bude tretman kao da je robinja... Uloge: Nikol Kidman, Loren Bekol, Žan-Mark Bar, Džejms Kaan.

Lutalica

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Lutalica

Deset godina nakon globalnog ekonomskog kolapsa, u australijskoj pustinji jedan usamljenik prati grupu kriminalaca koja mu je ukrala poslednju imovinu koju je čuvao - njegov auto. Na putu nailazi na brata, jednog od lopova, kojeg je ostatak bande ostavio na milost i nemilost pustinji. Uloge: Robert Patison, Gaj Pirs.

Dobro veče sa Andrijom

Promo

 

 

21.30 Una TV

Dobro veče sa Andrijom

Pripremite se za još jedno dobro veče u „Dobro veče sa Andrijom”, emisiji koja je zadužena za vrhunsko raspoloženje i odličnu zabavu za sve uzraste. Andrija će ovog puta ugostiti vhunskog sportistu, talentovanog i sjajnog momka dečačkog osmeha i neverovatne energije, Aleksu Avramovića.

Andrija će provesti Aleksu kroz sve neobično izazove od skečeva, muzičkih interpretacija, kviza pa sve do zatvorske ćelije u kojoj će mladi košarkaš morati da pokaže da li je talentovan i za glumu. Videćemo kako će se Avramović snaći i na ovom terenu i hoće li mu Andrija sa Zekom i Damnjancem u ovoj sjajnoj improvizaciji skinuti osmeh sa lica.

Andrija će nam otkriti zašto je doneo čitav set tanjira za Aleksu, zašto gasi televizor čim vidi mladog šampiona i da li je bilo ljutnje posle opasnog roštiljanja u kojem se glumac i košarkaš nisu štedeli.

Aleksa će otkriti i tajnu čačanske košarke, kakav odnos ima sa Željkom Obradovićem, a upoznaćemo i još jednog izuzetnog mladog momka, višestrukog prvaka Srbije u plivanju, Đorđa Jovanovića koji će se pridrućiti Avramoviću i Miloševiću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading