TRIK KOJI MORATE DA ZNATE Evo kako da pročitate celu poruku na WHATSAPP-u bez otvaranja
Foto: Shutterstock

U užurbanom svetu u kom živimo, gde dobijamo na desetine poruka dnevno, ponekad je nemoguće odmah na sve odgovoriti, bez obzira na to koliko nam je pošiljalac drag. S obzirom na to da mnogi ljudi smatraju da je nepristojno poruku pročitati i na nju ne odgovoriti, pritisak za instant odgovaranje još se više povećava, prenosi Mirror.

Za one koji se osećaju loše čim te dve male plave kvačice iskoče, postoji rešenje i možda ćete dobiti malo vremena pre nego što ćete formulisati odgovor. Mnogi korisnici WhatsApp-a možda nisu svesni da mogu da pročitaju poruke u celosti bez otvaranja, čime se ublažava nepotreban stres.

Prema kompaniji AirDroid za upravljanje mobilnim uređajima s Androidom, kako biste videli celu poruku, prvo treba dugo pritisnuti početni ekran i otvoriti stranicu menija. Zatim treba da odaberete Widgete. Pronađite widget "4 x 2 WhatsApp" i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali i videćete sve poruke koje još niste pročitali.

Ako ostavite ovaj prozor na svom telefonu, na njemu će se uvek prikazivati poruke koje vam dolaze na WhatsApp i tamo ćete uvek moći u celosti da ih pročitate.

Ovaj trik je nažalost namenjen samo za korisnike Androida. Iako, korisnici iPhone-a mogu da onemoguće prikazivanje pošiljaocu da je poruka pročitana u samom WhatsApp-u, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da uoče te kvačice. Ako ste korisnik iPhone-a i želite da onemogućite prikazivanje plavih kvačica, treba da dodirnete dugme "More options" na WhatsApp-u, pre nego što kliknete na "Settings". Zatim idite na "Privatnost", gde ćete dobiti opciju da isključite prikazivanje plavih kvačica prilikom pročitanih poruka.

Prema veb stranici WhatsApp-a, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde o pročitanim porukama za grupne razgovore niti će reprodukovati potvrde za glasovne poruke jer ne postoji način da se ta podešavanja isključe.

(Vecernji.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading