par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tinder je najavio novu funkciju koja omogućava korisnicima da na jednostavan način podele detalje o svojim sastancima sa porodicom i prijateljima, što može povećati njihovu sigurnost prilikom upoznavanja novih ljudi.

Funkcija Share My Date omogućava korisnicima da jednim linkom pošalju informacije o predstojećem sastanku.

Link će sadržati važne podatke kao što su lokacija, datum, vreme susreta, fotografija osobe sa kojom se izlazi i link ka njenom profilu. Moguće je dodati i beleške, a sve informacije se mogu ažurirati u realnom vremenu kako bi porodica i prijatelji bili u toku sa najnovijim planovima. Korisnici mogu zakazivati sastanke u aplikaciji do 30 dana unapred i deliti neograničen broj ovakvih događaja.

Prema podacima koje Tinder navodi, oko 51% korisnika mlađih od 30 godina već deli detalje o sastancima sa prijateljima, dok sa svojim majkama to čini 19% korisnika.

Sličnu funkciju je 2020. godine uvela i platforma Match.com, koja je korisnicima omogućila da u slučaju neugodne situacije šalju detalje o sastanku svojim kontaktima za hitne slučajeve.

Funkcija Share My Date biće postupno uvedena u narednim mesecima i biće dostupna korisnicima u SAD, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Singapuru, Indiji, Irskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Japanu, Brazilu, Švajcarskoj, Meksiku, Holandiji, Italiji, Koreji, Vijetnamu i Tajlandu.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading