GODINU DANA KASNIJE: Oglasila se Milena Radulović fotografijom - Instagram se usijao, a komentari samo pljušte! (FOTO)
Foto: Ataimages

Glumica Milena Radulović, nakon što se ostvarila u svojoj rodnoj državi, karijeru je uspešno nastavila u Rusiji.

U prilog tome govori i činjenica da pored puno obaveza, živi na relaciji Srbija-Rusija te stoga ređe viđa svoje prijatelje.

 

 

Najnovija fotografija koju je objavila fotografiju je sa svojom kumom uz opis:

 

 

"Godinu dana kasnije, kuma i ja, a potpuno druga priča"

Njih dve su pozirale u opuštenom izdanju kraj reke. Komentari su bili pozitivni u vidu srećnih i oduševljenih emotikona a i da je glumica prelepa. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Z.

05.06.2021 00:07

Pardon. Ko je to oduševljen??? Čime, zaboga??? Ipak, sreća naša, ne govori - već, samo pozira. I.... gleda, istina iz tame ( mislim naočara ), negde... na gore. Ma, zna ona, da neko- od gore vidi baš, SVE.

Zla dusa

05.06.2021 12:18

izvire iz zlih ociju. Ni prevelike naocale ne mogu to sakriti. A kad je malo potrazis na in..net, zavrsis na "stranama za odrasle" (neka ruska serija). Toliko o moralu i "glumackom" kvalitetu. Ruzna je do bola.

Msm

10.06.2021 14:09

To je ona glumica što je silovana u kancelariji bez vrata dok je u susednoj prostoriji u istom trenutku boravilo još 20 dece i koja je sebe, svoje roditelje, svoju drugaricu i drugaricine roditelje sama pozvala u goste kod Mike i Bilje na njihovu vikendicu na Kosmaj ( kao bili u prolazu pa da svrate!) a kako bi se drugaricini roditelji dodvorili Bilji i Miki ne bi li i najbolja prijateljica Mikenine sestre Anje upisala glumu. Pošto Mika nije hteo drugaricu da sprema za FDU, drugarica ( a i njena majka tako što je zvala i malretirala roditelje čija su deca pohađala dramski studio nagovarajući ih da svoju decu ispišu iz dramskog studija ) je predvodila hajku na Aleksića ( priča o hormonu rasta). Milenina rođena sestra je nakon " navodnog" silovanja još četiri godine pohađala dramski studio Mike Aleksića. Milena je redovno godinama posećivala Aleksiće u dramskom studiju a ponekad kad su bili sprečeni u svojstvu predavača i menjala Miku ili Bilju u dramskom studiju. Svaki kontakt sa Aleksićem je prekinula nakon njihovog telefonskog razgovora povodom filma Balkanska međa gde je Mika iskritikivao Mikenu za lošu glumu. Sve devojke koje su optužile Aleksića a i svedoci su međusobno povezane dugogodišnjim prijateljskim vezama. Za sve ovo postoji mnogo svedoka i istina će izaći na videlo. Pravda možda jeste spora ali je distižna. Jedan klan isfrustriranih i zlih ljudi optužio nevinog čoveka čija istina nije mogla da se čuje. Nezapamćena medijska hajka se vodi protiv ovog čoveka. Pisane su izmišljotine i laži kako bi se uznemirila javnost. Tek poneki mediji su preneli istinu koju je imala da kaže druga strana. Biće još senzacijonalnih vesti na ovu temu, a onda će se ovaj anonimus od glumice zavući u mišju rupu. Živi bili pa videli!