OSVOJILA JE JUGU SVOJOM LEPOTOM! Natašu iz Žikine dinastije smo svi voleli, pojavila se u seriji "Andrija i Anđelka", a danas izgleda nestvarno dobro (FOTO)
Printscreen

Glumica Gala Aleksić prvi put je pred kamere stala kao dvanaestogodišnjakinja i svojim šarmom i lepotom obeležila jednu eru jugoslovenske kinematografije. Ona je ostavila dubok trag u brojnim filmovima i serijama, a jedan od projekata koji je za nju lično bio najznačajniji bila je serija "Metla bez drške", jer se ispostavilo da je jedan od režisera — ljubav njenog života.

U pitanju je Vladimir Aleksić, za kog se Gala kasnije udala i kojim je zasnovala porodicu, odnosno dobila sinove Demijana i Pavla.

OSVOJILA JE JUGU SVOJOM LEPOTOM! Natašu iz Žikine dinastije smo svi voleli, pojavila se u seriji

Printscreen

 

Ona je po udaji promenila prezime i danas je Gala Aleksić, ali je publika i dalje pamti po devojačkom prezimenu.

- Ljudi me pamte kao Galu Videnović, a godinama sam Aleksić. Ali i dalje sam ista osoba. Ne sećam se da su me nedavno potpisali kao Videnović. To mi ne smeta. Naprotiv, zabavlja me - odgovorila je ona jednom prilikom na pitanje novinara smeta li joj to što je često predstavljaju pod prezimenom Videnović.

OSVOJILA JE JUGU SVOJOM LEPOTOM! Natašu iz Žikine dinastije smo svi voleli, pojavila se u seriji

Printscreen

 

Ona je tada istakla i da su tri vrlo jednostavne stvari zaslužne za njenu bračnu sreću.

Da svi imaju brak kao naš, procenat razvoda u Srbiji bio bi drastično manji. Ne mogu da vam odam kompletnu tajnu, ali postoje tri važne stavke: komunikacija, poštovanje i ljubav. Zvuči jednostavno, zar ne? Probajte - rekla je lepa glumica.

Glumica je svojevremeno zapostavila karijeru, odnosno napravila pauzu kako bi se posvetila porodici, a dugo je živela na relaciji Srbija-Australija i Srbija-Amerika. Na našim ekranima se ponovo pojavila u seriji "Andrija i Anđelka" 2016. godine, a zatim i u seriji "Pet".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading