ženka se brine o štencima
Foto: Printscreen/instagram.com/theyounghomestead

Dirljiv trenutak podeljen na Instagram nalogu heiounghomestead prikupio je 1,9 miliona pregleda otkako je objavljen 20. februara. Na snimku se vidi kako ženka australijskog ovčara leži sa nekoliko preslatkih štenaca pored njenog stomaka.

Natpis objašnjava: „Naša mama Ava, bila je napolju, otišla je da se odmori na minut, a dve njene bebe su se jako uznemirile! Moja mini Australka, Mia, čula ih je kako plaču i bila je veoma zabrinuta.“

"Pažljivo se popela sa njima u krevet i ugurala ih pored sebe. Prestali su da plaču, zbili su se unutra i zaspali! Ostala je sa njima dok se Ava nije vratila unutra!"

U vreme pisanja, dirljivi video je sakupio više od 160.200 lajkova i mnoštvo komentara, neki korisnici nisu mogli da ne primete da Miji nije baš prijatno.

Jedan korisnik je rekao: „Može se reći da joj nije baš prijatno da gleda decu, ali je ipak uradila ono što je trebalo da se uradi!“

Drugi komentator je pohvalio: "Ona nije maćeha, ona je mama koja je uskočila!"

„Mia svoju odgovornost kao krznene kume shvata veoma ozbiljno“, rekao je drugi korisnik i ispostavilo se da ona nije jedini pas koji to radi.

U stvari, nije neuobičajeno da ženke uzmu pod svoje leglo štence drugog psa.

Newsweek je ranije delio članke o psima koji su se čak potrudili i dojili štence koji nisu biološki srodni sa njima. Međutim, ove situacije nisu uvek rezultat dobrih okolnosti.

Ponekad, ženke mogu uzeti leglo drugog psa zbog napuštanja, bolesti ili smrti biološke majke. U takvim slučajevima, surogat majka može pružiti ključnu negu i podršku za štence bez roditelja. Newsweek je ranije podelio članak o majci psu koja je usvojila 10 štenaca nakon što je izgubila celo leglo.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Koja rečenica najbolje opisuje vaše trenutno stanje? 😄 #alo #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading