mačka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prema informacijama sa Instagram stranice "192_rs", događaj se odigrao u blizini zgrade Narodne banke u Ulici Vase Stajića.

U spasilačkoj akciji su učestvovali vatrogasci iz vatrogasne brigade Novi Sad, uz asistenciju sa zemlje od pripadnika DVD Laze Kostića. Zahvaljujući njihovoj intervenciji, mačka je napokon uspela da siđe sa drveta.

Svi učesnici ove akcije spasavanja zasluženo su dobili epitet heroja među Srbima, jer su pokazali svoju nesebičnost i hrabrost kako bi spasili jedno životinjsko biće.

Ova vest je obradovala mnoge ljude, naročito ljubitelje mačaka. Ipak, bilo je i komentara koji su osporavali potrebu za tolikom pažnjom oko "samo jedne obične mačke". Međutim, mnogi su odgovorili na te komentare ističući važnost spašavanja svakog živog bića, bez obzira na to koliko se čini nevažno ili "obično".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Hvala vam za spasavanje života nevine životinje", "Jadna mačka, sedam dana bez hrane i vode", "Mačka ili ne, svako biće zaslužuje pažnju i brigu", samo su neki od komentara koji su odjeknuli na društvenim mrežama, pokazujući saosećanje i podršku prema spašenoj mački i onima koji su je spasili, piše blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading