"LEPOTICA DANA" NA METI ŽESTOKIH KRITIKA Novi "Plajboj" sa Makronovom ministarkom "planuo" za tri sata
Foto: Profimedia/Profimedia

Svih 100.000 primeraka novog broja francuskog izdanja magazina "Plejboj" sa ministarkom Marlen Skijap na naslovnoj strani prodato je za tri sata, izjavio je juče reditelj Kristofer Florentin (Kristof). On je dodao da je izdato dodatnih 60.000 primeraka. Obično se u Francuskoj proda skoro 30.000 primeraka svakog broja „Plejboja”.

Političarka je pozirala u odeći i ni na jednoj fotografiji nije gola, ali je magazin pocepan, po svemu sudeći, zbog njenog zbrkanog intervjua, prenosi "Hina". Marlen se našla na udaru kritike u Francuskoj jer je pristala da se slika za Plejboj.

Vest da će odbor imati njenu fotografiju na naslovnoj strani dolazi u trenutku kada se francuska vlada suočava sa demonstracijama protiv penzione reforme. Ministarka socijalne ekonomije Skijap pozira u beloj haljini na "Plejbojovim" fotografijama i govori o feminizmu i pravima žena.

Bivša državna sekretarka za rodnu ravnopravnost (od 2017. do 2020.) Marlen Skijapu u intervjuu brani pravo žena „da budu upravo ono što žele da budu“, prenosi agencija „AFP“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading