KUPILA JAKNU, PA SE ŠOKIRALA ONIM ŠTO JE PRONAŠLA "Ovo je kao vremenska kapsula iz 1971. godine"
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

TikTokerka Maja Somer podelila je na svom profilu priču o neobičnom otkriću koje je pronašla u kožnoj jakni kupljenoj u švercu.

"Još ne mogu da verujem šta je u mojim rukama. Ovu kožnu jaknu sam našla u jednoj prodavnici šverca. Savršeno mi je pristajala pa sam je kupila i odnela kući", rekla je ona.

Kada je stigla kući, pregledala je jaknu i ustanovila da je džep pun stvari. Posegnula je i izvadila malu, staru svesku punu pisama.

Dnevnik nesrećne ljubavi "Na prvoj stranici ovog malog dnevnika pisalo je: "Četvrtak, 11. novembar 1971.", rekla je ona i potom otkrila dirljivu ljubavnu tajnu.

"Prošlo je nedelju dana, a Dajan me nije zvala niti mi je poslala poruku", napisao je nepoznati čovek, koji je u sledećem unosu ostavio tužnu poruku:

"Danas bi bila naša deveta godišnjica i 10 godina zajedno. I sam sam se napio“. Dok je prelistavala dnevnik neuzvraćene ljubavi, otkrila je u ranijim zapisima detalje o poslednjim zajedničkim danima para. "Dajan i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak, a zatim na posao. Nisam ni znao da će to biti poslednji put da je vidim", pisalo je. 

"Nadam se da nikada neću završiti ovu knjigu" „Prvi put posle 10 godina nisam sa Dajan u ovo doba godine“, jedan je od tužnih zapisa, dok je onaj od 1. januara 1972. sadržao samo jednu reč: „Zašto?“ „Nadam se da nikada neću završiti ovu knjigu. Možda će se Dajana vratiti pre nego što je završim“, pisalo je.

 

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life - Soft boy

 

U snimku koji je pregledan 4,6 miliona puta, Maja je otkrila kako ju je ovo neobično otkriće zaista dirnulo.

"Moj san je da znam istoriju iza odeće. To je kao vremenska kapsula iz 1971. sa tako dirljivim dnevničkim zapisima prethodnog vlasnika", rekla je ona.
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading