mapa najvećih polnih organa
Foto: Shutterstock/Shuterstock

Prema listi zemalja sa najvećim muškim polnim organima na svetu, u Ekvadoru i Kamerunu žive najobdareniji muškarci koji u proseku imaju polni organ dužine oko 17 centimetara u punoj veličini. Nemački istraživači analizirali su više od 40 nedavnih studija koje su sprovedene nad hiljadama različitih muškaraca. Tim je izvukao podatke o prosečnoj veličini polnih organa iz skoro 90 različitih zemalja.

Kad god je bilo moguće, ispitivači su izbegavali da koriste studije u kojima su muškarci sami prijavljivali veličinu. Sjedinjene Američke Države i Ujedinjeno Kraljevstvo nisu ušli ni među prvih 50. Dok je Amerika zauzela 60. mesto sa muškarcima koji imaju prosečnu dužinu od 13,5 cm, Britanija je na 68. mestu, sa veličinom od 13,1 cm.

Od prvih 20 zemalja, polovina je bila u Africi, dok su tri bile u Južnoj Americi, Severnoj Americi i Evropi. Samo jedna od najvećih nacija po dužini polnih organa bila je Azija, a reč je o Gruziji. Evropske zemlje u kojima je izmeren najduži muški ponos su Holadnija, koja je zauzela deveto mesto na spisku sa prosečnom veličinom od 15,84 cm, Francuska je na 11. mestu sa prosečnom veličinom od 15,74 cm i Italija na 19. sa prosečnom veličinom od 15,24 cm. Istraživači koji stoje iza spiska rekli su da zemlje sa višim stopama gojaznosti obično imaju manje polne organe, piše Mondo.

mapa najvećih polnih organa

WORLDDATA.INFO/SCREENSHOT

 

 

Srbi ispred Hrvata i Albanaca

Mađari su na 29. mestu po veličini polnih organa sa 14,98 cm, Srbija se našla na 33. mestu sa prosečnom veličinom od 14,85 centimetara. Hrvatska je završila na 35. mestu sa veličinom od 14,75 cm, Albanija na 47. i Makedonija na 50. mestu. Istraživači su takođe analizirali prosečnu visinu muškarca po zemlji i utvrdili da ne postoji veza između visine i veličine polnog organa.

Lekari su rekli da dužinu polnog organa pre svega određuju genetski faktori, a ne način života. Neka istraživanja su otkrila da žene preferiraju muškarce sa većim polnim organom za intimni odnos na jednu noć, ali da za životnog partnera više vole muškarca sa manjim polnim organom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading