kopanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Vinsent Marselo iz Nju Orleansa nije ni slutio da će mu odluka iz 2011. godine da ipak ne pravi bazen u dvorištu doneti jako mnogo sreće u nastavku života.

Amerikanac iz francuske četvrti grada rešio je da u svom dvorištu napravi bazen, zbog čega je unajmio nekoliko lokalaca da mu pomognu u tome.

Tri dana kasnije, oni su ispod zemlje naleteli na nešto teško i tvrdo. Kao da su bili neki spomenici. Vinsent je stopirao kopanje dok ne sazna o čemu se radi. Ispostavilo se da je sve vreme u njegovom dvorištu ispod zemlje bilo groblje iz 18. veka!

"Pronašli smo 13 grobova. Nisam mogao da pretpostavim da mi svi ti posmrtni ostaci leže u dvorištu", rekao je tada za američke medije.

Vinsent nije želeo da dira groblje, niti da ga ljudi iz pogrebnog preduzeća premeštaju. Zatrpao je veliku rupu koju su radnici napravili i nastavio je da živi.

Od tada kaže da mu se događaju samo lepe stvari. Nekoliko meseci kasnije upoznao je predivnu ženu iz kraja koju je oženio. I danas su u braku.

"Imam osećaj da me poslednjih 12 godina prati neka neverovatna sreća i da je to povezano s mojim respektom prema kostima preminulih koji i dalje počivaju u mom dvorištu", kaže Marselo, prenosi LAD Bible.

Kaže da je posle venčanja dobio dvoje dece, da je tri puta izbegao sigurnu smrt za volanom, da je dva puta dobio po 10.000 i 20.000 dolara na lutriji, kao i da se gotovo nijednom nije razboleo u poslednjih 12 godina, a kao mali je imao hroničnu astmu.

"Svi oko mene bili su zaraženi tokom pandemije, ja ništa. Dobio sam posle otkrića u dvorištu posao iz snova, družim se, izlazim ali i volim svoju porodicu više od svega. Uzimajući u obzir kakav sam probisvet bio pre i da su mi pare samo odlazile iz ruke, a nikako dolazile, ubeđen sam da to ima veze sa otkrićem u dvorištu", rekao je Marselo pre nekoliko nedelja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading