boje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Podsvesno birajte samo jednu boju i saznajte u kakvom je stanju vaša psiha! Test koji otkriva stanje vašeg mentalnog stanja osmislio je poznati psiholog Mak Lišer davne 1948. godine.

Njegov rad je napravio revoluciju u svetu psihijatrije, a to je vrlo jednostavno za napraviti. Naime, potrebno je da izaberete samo jednu boju sa slike. Važno je da se prilikom izbora ne rukovodite zdravim razumom, već svojom podsvesti.

Dakle, ne morate da birate svoju omiljenu boju, niti da istražujete značenje boja, samo slušajte svoju intuiciju.

Crna

Ako ste odabrali crnu boju, poznajete osećaj usamljenosti, ali znate kako da se nosite sa tim. Trudite se da ne pokažete svoje slabosti, iako potajno sanjate da će vam neko posvetiti više pažnje. Sami rešavate sve probleme, imate svoje mišljenje i drugi ljudi ne utiču na vas.

Siva

Ako ste izabrali sivu, vi ste veoma promišljena osoba. Trudite se da se ne izdvajate iz gomile, ali imate bogat unutrašnji svet. Ti si pošten i skroman. Često imate sumnje u sebe. Ne radite to, samo dodajte malo boje svom životu.

Crvena

Ako ste izabrali crveni kvadrat, imate veoma emotivnu prirodu. Volite veoma strasno, ali i mrzite. Lako možete nekoga nenamerno uvrediti, ali potpuno nesvesni i ne razmišljajući o posledicama. Ipak, volite da razveselite ljude oko sebe.

Žuta

Ako ste izabrali žuti kvadrat, vi ste veoma pozitivna, otvorena i društvena osoba. Imate optimističan pogled na svet. Znate da volite ljude i lako je komunicirati sa vama. Imate mnogo hobija, jer vas mnoge stvari zanimaju. Znate da uživate u jednostavnim stvarima i da se divite onome što čini život.

Braon

Ako odaberete braon boju, vi ste praktična i objektivna osoba. Važne su vam činjenice i dokazi, a ne ideje i snovi. Svoje opcije uvek procenjujete realno i objektivno. Ponekad bi bilo bolje da se opustite.
 

Plava

Ako ste odabrali plavu boju, to znači da ste mirni i uvek stabilni. Psihološka ravnoteža vam je važna u svakoj situaciji. Imate puno samopouzdanja i uvek težite harmoniji. Ipak ste i pravi sanjar, romantičar, pa vam monotonija svakodnevice lako dosadi.

Zelena

Ako ste najviše voleli zeleno, imate veliki potencijal za uspešan život. Volite svoj život i sve oko sebe. Svesni ste svojih ciljeva i svaki dan idete ka njima. Veoma loše reagujete na kritike, a gubite samopouzdanje kada ne dobijete samo pozitivne komentare, piše Telegraf.

Ljubičasta

Ako izaberete ljubičastu, vi ste radoznala i strastvena osoba. Ljubičasta ujedinjuje suprotnosti, kao i sam čovek. Vi ste raspoložena osoba – imate oštre prelaze iz aktivnosti u potpunu ravnodušnost, iz krajnosti u krajnost, ali u duši težite harmoniji. Ovu boju često biraju kreativni ljudi.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading