pre i posle plasticnih operacija
Foto: Printscreen/youtube.com/doctor Youn

Viralni snimci pokazuju tipične ljude srednjih godina, a zatim njihova lica otprilike sedam do 10 dana nakon operacije.

Ljudi na društvenim mrežama i drugi hirurzi rado ispituju ovog anonimnog doktora, a mnogi se slažu da je njegov rad sjajan. Iako je bilo pokušaja da se uđe u trag dr Kima, povezujući ga sa raznim klinikama u Šangaju i Seulu, njegov identitet još uvek nije otkriven, piše klix.ba. 

Svaki od njegovih video snimaka prikazuje fotografije pacijenta pre i posle procedure, obično zatezanja lica i kapaka. Zatezanje lica, koje često košta više od 10.000 evra, podiže i povlači kožu na licu kako bi izgledalo zategnutije i glađe. Međutim, rad dr Kim stvara ljude sa širim kapcima, rastegnutim licima i isklesanim vilicama."

U posebnoj temi na Redditu u kojoj se raspravlja o radu dr Kima, jedna osoba je napisala: „Stvorio je čudovišta“. Neko drugi je prokomentarisao: "On je zapravo dr Frankenštajn."

Doktor Jan, koji je na snimku na Jutjubu prokomentarisao rad kolege, istakao je da su pravi rezultati vidljivi tek posle nekoliko nedelja i pokazao ženu 30 dana nakon operacije koja je izgledala mnogo mlađe (od 4:52). "Izgleda fantastično i izgleda srećno, što je zaista najvažnije", rekao je dr Jan.

Pogledajte detalje u videu ispod: 

BONUS VIDEO

@alo_portal Kena: Spremam jaja i sendviče, sve ostalo pravi žena Kada je kuhinja u pitanju, Radoslav Milojčić Kena radije glavnu ulogu prepušta supruzi 😄 Ipak, pozivu da spremi jelo pred našim kamerama rado se odazvao 🍳 Celu emisiju “Zakuvavanje” pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #kena #rucak #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading