Vojnikinja
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Većini ljudi govore da sliče nekoj slavnoj osobi, ali neka su poređenja bolja od drugih. Jednu ženu ovih dana mnogi porede sa Sidni Svini nakon što je pozirala u svojoj uniformi Vazdušnih snaga u viralnom videu - i sada se suočava sa seksizmom u komentarima.

Oni koji vole Top Gun možda bi trebalo da prate Rajli Rost. Nakon što je izgradila uspešnu karijeru u ratnom vazduhoplovstvu, ova devojka je odlučila da na TikToku deli trenutke iz svoje svakodnevice. Odmah je postala viralna senzacija.

Njeni videi imaju milionske preglede i brzo je stekla više od 611.000 pratilaca. Međutim, nedavno je saznala da njeni obožavatelji misle da izgleda kao glumica s A-liste Sidni Svini. Gotovo je neverovatno koliko su slične.

"Da li ličim na Sidni Svini? Mislim, kompliment je ako ličim… Ona je prekrasna", rekla je vojnikinja u jednom od videa, zatečena komentarima svojih obožavatelja. "O ne, Sidni Svini sliči tebi", rekao je jedan fan, a drugi je dodao: "Iskreno, puno si lepša od nje."

Borba protiv seksizma

Iako ima mnogo obožavatelja koji vole njene objave na TikToku, takođe dobija beskrajne seksističke komentare. Osim što traže da je vide "bez uniforme", ima i onih koji tvrde da ženama nije mesto u vojsci i ratovanju.

No, Rost im se samo nasmije. "Žene nikad nisu bile dizajnirane da budu u vojsci", glasio je jedan komentar, na što je Rost odgovorila: "Onda sam ja dizajnerka?" Drugi ju je napao na osnovu izgleda, napisavši:

"Tako nam je drago što našu zemlju brani ova mršavica od metar i po u kombinezonu." Kao ponosna veteranka, Rajli je napisala: "Nemojte mi trčati kad vam bude trebala medicinska pomoć (šalim se, pomažem svima)."

(Index.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading