Komander, pas Džozefa Bajdena
Foto: AP/Carolyn Kaster (STF)

Policijski pas po imenu Kuno u Mičigenu nedavno je pomogao policajcima da lociraju trogodišnjeg dečaka koji je odlutao od kuće svoje bake.

Dete, odeveno samo u pelene, nestalo je i nisu mogli da ga identifikuju čitavih sat i po. U potrazi su bili uključeni dronovi i pešadija. Na kraju su uspeli da ga nađu kod močvare kako plače i trese se od straha, srećom, bez ikakvih povreda a našao ga je niko drugi do policijski pas Kun. Hrabrom Kunu je to čak peto spasavanje deteta od 2017. godine.

@cbseveningnews A police dog helped rescue a 3-year-old boy in #Michigan who climbed out of a window at his grandmother's home and wandered off. #Police found him uninjured. #news #policedog #rescue #missing ♬ original sound - CBSEveningNews
Prilično impresivno, zar ne? Videti Kuna kako vuče policajca u pravcu deteta je tako fascinantno. Veštine koje poseduju ovi policijski psi su zaista izvanredne i on je jasno razumeo zadatak.

Srećom, mališan je pronađen nepovređen i bezbedno se vratio kući, ali moramo priznati da bi ovo moglo da se završi sasvim drugačije da Kuno nije bio pozvan. Ponekad je jednostavno potreban pas da obavi posao, a neki od ovih K9 su zaista specijalni.

(24sedam)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading