Mlada skače sa balkona
Foto: Printscreen/tiktok.com/weddingideas8

Dana 21. novembra, popularni TikTok nalog za venčanje (@veddingideas8) objavio je snimak sa proslave.

Video, koji je sada dobio preko 17,4 miliona pregleda samo u aplikaciji, prikazuje mladu kako viri preko visokog balkona unutar prijemne sale. Bela kapija je bila otvorena da bi žena sišla sa ivice i sišla na sprat ispod.

Da bi izvršila ulazak, mlada je jednom rukom stezala svoj dugi veo, a drugom se držala za bandži užad koja su bila prikačena za plafon. Duboko je udahnula i zagledala se preko ivice u sve ljude ispod.

Čim je ritam u pesmi popustio, mlada je sišla sa ivice i polako skočila na noge. Njeni gosti su navijali dok je sletala, puštajući konopac koji se širi iznad.

Mlada skače sa balkona

tiktok.com/weddingideas8

 

„Najbolji ulaz za mladu ikada“, glasio je natpis na ekranu. Ženin jedinstveni ulazak naišao je na mnoštvo komentatora, neki su je pohvalili zbog retkog ulaska, a drugi su priznali da je bio pomalo antiklimaktički.

„Kraj je tako nezgodan, kao što i treba da bude“, napisao je jedan kritičar, dok je drugi rekao: „Nepotreban i nezgodan“.

Međutim, drugi su uživali u drami ulaza, a jedna osoba je napisala: „Svi su tako kreativni.

„Čim je otvorila kapiju, živci su mi se pokvarili. Ovo je bilo prijatno iznenađenje, čestitam“, rekao je navijač. Nekoliko šokiranih gledalaca je primetilo kako ne bi imali živaca da odustanu od skoka i istakli kako je mlada učinila da spust izgleda lako.

„Kako bih pao“, dodao je jedan TikToker, dok je drugi primetio: „Iščašio bih ruku“.

„Tako slatko, ali ne bih rizikovao na moj veliki dan, lmao“, priznao je jedan gledalac, piše independent. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading