Knez Mihailova
Foto: Shutterstock/Foto: shutterstock.com

Za jednu osobu, lepota može biti subjektivni doživljaj, dok za drugu može biti samo prosečna karakteristika. Kažu da je lepota u oku posmatrača, i ova srpska priča savršeno ilustruje tu izreku.

Već mesecima, jedan video kruži društvenim mrežama, donoseći osmehe na lica onih koji ga pogledaju. U ovom videu, jedan trenutak posebno ističe se među svima. Novinar je postavio prolaznicima jednostavno pitanje: "Ko je po vama najlepši Srbin?"

U moru očekivanih odgovora koji bi možda uključivali poznate ličnosti i heroje, jedna Beograđanka iznenadila je svojim odgovorom. Umesto nabrajanja poznatih imena, ona je bez oklevanja proglasila svog muža za najlepšeg Srbina.

"Ko je po vama najlepši Srbin?" - pitao je novinar.

"Moj muž," - odgovorila je kratko, ali sa sigurnošću.

"Zašto je on po vama najlepši?" - nastavio je novinar.

"On je moj izbor," - rekla je sa osmehom, očaravajući sve koji su gledali.

Reakcije na ovaj iskreni odgovor brzo su se nizale ispod videa. Korisnici društvenih mreža su istakli reči podrške i divljenja. "Bravo. To je ono što treba čuti,"

"Svaka čast. Ovo je pravi odgovor," samo su neki od komentara koji su obasuli objavu. Neki su primetili i iskrenost u njenim rečima, hvaleći je zbog prirodne lepote.

"Nadam se da je njen muž svestan koliko je srećan," "Zamislite ponos biti njen suprug," "Ovo je ljubav, nešto što se retko viđa,"

"Takve žene su prava retkost," samo su neki od komentara koji su odašiljali poštovanje prema ovoj srpskoj ženi i njenom jednostavnom, ali dubokom odgovoru.

(mondo.rs)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading